שימו לב מי נמנה השנה על הכבוד היחיד והמיוחד להיות יקיר החינוך החמ"ד בישראל לשנת תשפ"ז. כבוד לנו לבשר על בחירתו של מכובדנו, יקירינו, יקיר החינוך בבית שמש, המנהל הוותיק המסור, אליהו טוויל, מנהל ביה"ס הממ"ד ע"ש הרב אריה לוין, מייסדו ומובילו להישגים משמעותיים בזרם החינוך הממ"ד.
בשנתו הארבעים ואחת של מוסד יקיר החמ"ד מתכבד אליהו טוויל יחד עם רשימה מכובדה של מפקחים, מנהלים ואנשי חינוך ופדגוגיה לקבל את התואר החשוב והנכסף: יקיר החינוך, בסה"כ תשעה יקירים מרחבי הארץ.
ברכות לאלי טוויל. זכייתך ראויה לכבוד ויקר גם לכבוד שנתה ה-75 של עירנו בה ניהלת בגאון מעל ל-30 שנה בי"ס מצליח.
הטקס המכובד יתקיים אי"ה בחג החנוכה ביד בנימין במעמד ובנוכחות ראשי החמ"ד הרב סמואל יוני, הגב' יפה בן דוד יו"ר הסתדרות המורים, אישי ציבור ועוד.
מר אלי טוויל שימש כמנהל אגף החינוך בעזתה ( נתיבות של היום) עבר לבית שמש לפני כ-35 שנה, ומאז הפך לדמות יחודית שליוותה את כל העשייה החינוכית בבית שמש. מר טוויל גידל כאן דור שלם של תלמידים, מהם היום בעשייה הלאומית, החינוכית, הבטחונית ובהייטק. תלמידיו תופסים עמדות בכל המרחב הציבורי
מר גבי שמעון ראש ארגון המורים הדתיים התקשר באופן אישי למר אלי טוויל לבשר לו על הזכייה.
נאחל לאלי אורך ימים ושנים בבריאות יחד עם כל המשפחה.







