ח"כ משה גפני מבקש מנציגי דגל התורה ברשויות המקומיות ברחבי המדינה להחרים את המשטרה בעקבות מעצרי העריקים, "שלא נהיה חלילה שותפים לפגיעה בתורה הקדושה ובלומדיה, אני מבקש לאלתר את שתוף הפעולה עם נציגי המשטרה לרבות השיטור העירוני בכל הרשויות המקומיות ברחבי הרץ עד להודעה חדשה".
אין הרבה רשויות ברשות נציגי סיעת דגל, כך שההשפעה לדבריו, יש בסה, כ ארבעה ישובים כאלה. מודיעין עילית – ראש העירייה הוא יעקב אשר גוטרמן (מכהן ברציפות משנת 2000). בית שמש – ראש העירייה הוא שמואל גרינברג, שנבחר לתפקידו לאחר שניצח בסיבוב השני. רכסים – ראש המועצה המקומית הוא יצחק רייך, המכהן בתפקיד במסגרת הסכם רוטציה מול מפלגת ש"ס. קריית יערים (טלז-סטון) – ראש המועצה המקומית הוא יצחק רביץ.
מה יקרה בשלושת הרשויות שאינן בית שמש ממש לא מעניין. האם שמוליק גרינברג יקבל בקשתו של גפני? גפני הוא פטרונו המובהק של גרינברג, כך שיש לצפות שגרינברג אכן יבטל כל פגישותיו עם מפקד משטרת בית שמש. ומה עם מחויבותו לתושבי העיר? יוק!!!
בדיקה ביומן הפגישות הקרוב לא מתוכננות כל ישיבות עבודה בין השניים, אין הגדרה רשמית או קבועה מראש בתקנון העירייה המכתיבה את תדירות המפגשים, אך בפועל מתקיים קשר שוטף והדוק המשתנה לפי הצרכים המבצעיים בשטח, פגישת עבודה כזו נערכה בחודש פברואר. הבאה במועד תהיה מן הסתם לקראת אירוע הקיץ או לקראת פתיחת שנה"ל בספטמבר או באלול לכל המוקדם. הוראתו של גפני נועדה לאזניים חרדיות בלבד. בבית שמש לא ייפגעו סדרי הפגישות, עד אז גרינברג ימצא את הדרך לרדת למפקד משטרת בית שמש להתעדכן.
להצטרפות לקבוצת העדכונים של חדשות קרן אור בית שמש.







