ספנג' ללילה קריר

טעים, רך, מפנק, רק להקפיד לא לאכול יותר מדי. ספנג' קל ופשוט להכנה.

ספנג' טעים
ספנג' טעים

חורף, לילה ארוך. המשפחתיות במבחן. איך מבלים או מעבירים עוד לילה מול הטלויזיה, לא תמיד זה הכי טוב. יש כאלה בכלל שנרתעים מהמכשיר הזה. להם זו עוד סיבה לקום מהכסא ולהתאושש לקראת מבצע פשוט וכייפי. מה עושים?

סבתא נהגה בכל לילה שכזה להכין בראד דאתיי, קנקן תה עם נענע ולהגיש לנו קערית עם ספנג' סמוכה לצנצנת דבש. 'תתענגו' הייתה מברכת ומתחילה למזוג לנו מהקומקום את התה. ואנחנו היינו מתנפלים על הקערית ככתוב 'להשביע רעב ספנג''. יש מי שטובלים את הספנג' בדבש, ויש כאלה המוסיפים עליהם סוכר טחון דק במידה ויש פשוט שנוטלים גרגירי סוכר חום להניח על הספנג'. איך טעים. בא לי לאכול...

איך מכינים: 1 ק"ג קמח רגיל, מכינים בצק כמו ללחם. שתי קוביות שמרים. תוספת ביצה, מעט שמן, מים פושרים. ללוש את הבצק ומשאירים אותו כ-20 דקות לתפוח. השלב הבא: חימום סיר ובו שמן לרתיחה. אחר 5 דקות מכינים את העיגולים ומניחים פשוט בתוך השמן. שתי דקות טיגון ומוציאים לגיגית מחוררת לאוורור מהשמן .

ק"ג קמח נותן לכם בערך כ- 70-80 ספנג'ים.

מגישים חם ובתיאבון. התה צריך להיות מוכן מראש,

נושאים: הבית החם
ספנג' טעים
ספנג' טעים
ספנג' טעים
ספנג' טעים
תגובות הגולשים:
בניגוד לאחרים, דעתכם חשובה לנו! כתבו: