האם משרד החינוך ייתן יד להריסת החווה החקלאית?

הריסת החווה החקלאית, משרד החינוך יחשוב אחרת? מקור שדיבר עם משרד החינוך טוען כי שם הופתעו ואפילו שוקלים לתבוע מעיריית בית שמש השבת כל התגמולים שקיבלה לבניית החווה.

ארומה
ארומה

הקמת החווה החקלאית במיקומה תבעה תזרימים כספיים גדולים, הגורם המרכזי הממן היה משרד החינוך. האם משרד החינוך ייתן יד לרעיון האווילי להשחית חווה חקלאית, חוויה לתלמידים ותלמידות רבים בעיר ובסביבתה?

מקור יודע דבר שאף שוחח עם משרד החינוך בעניין, מגלה כי במשרד קיבלו את הרעיון בהפתעה. "א. אנחנו נתנגד. ב. אם בית שמש מבקשת להשחית במו ידיה את המבנים ואת כל ההשקעה הנאמדת בעשרות מיליוני שקלים, אין בעיה מבחינתנו. שיחזירו את הכסף". לא ידוע אם אכן זו תהיה העמדה הרשמית במשרד בסופו של דיון, עצם הרעיון מעלה תהיה מניין לעיריית בית שמש סכומים גדולים להשיב?

גם הציבור אינו מתכוון להישאר אדיש, כפי שכבר פרסמנו תושבים רבים, ידידי החווה או נציגים הורים בסביבתה מתכוונים להגיש התנגדויות להקמת המבנים המוצעים בידי העיריה. ביום שישי האחרון התייצבו לחתום בקפה ארומה בבית שמש בפני עו, ד על הגשת התנגדות.

וזה כאשר יש רעיון פשוט אחר לכאורה, הניחו לחווה במיקומה הנוכחי, ואת רעיון בניית המבנים תעבירו לאתרים זמינים אחרים, שכידוע לא חסרים בבית שמש.

להצטרפות לקבוצת העדכונים של חדשות קרן אור בית שמש.

https://chat.whatsapp.com/LWrmkVdbixCALk2Ke9Ilxb

נושאים: משרד החינוך, החווה החקלאית, בית שמש, עיריית בית שמש.
ארומה
ארומה
ארומה
ארומה
הכי טובים, הכי מעודכנים:
הורידו עכשיו ב-Google Playהורידו עכשיו ב-AppStore
תגובות הגולשים:
בניגוד לאחרים, דעתכם חשובה לנו! כתבו:
דירוג:
נגישותהפעלת נגישות
X  סגירה
  • ניווט במקלדתניווט במקלדת
  • מצב שחור - לבןמצב שחור - לבן
  • קביעת ניגודיותקביעת ניגודיות
    גבוהה
    נמוכה
    ביטול
  • גודל הטקסטיםגודל הטקסטים
    +
    -
    ביטול
  • גופן קריאגופן קריא
  • הגדלת האתרהגדלת האתר
  • תיאור בולט לתמונותתיאור בולט לתמונות
  • הדגשת כותרותהדגשת כותרות
  • שינוי סמן העכברשינוי סמן העכבר
    ביטול
  • כיבוי הבהוביםכיבוי הבהובים
  • התאמת קריאההתאמת קריאה
סקריפט נגישות: ESN