כל החדשות מאת ציון סולטן

לוחמי האש חילצו גבר ואישה מרכב מוצף, האישה פונתה לבית החולים מחוסרת הכרה

לוחמי האש חילצו גבר ואישה מרכב מוצף, האישה פונתה לבית החולים מחוסרת הכרה

מפקד האירוע: "פעלנו תחת תנאי מזג אוויר קיצוניים וזרימת מים חזקה שהגיעה עד לגובה חלונות הרכב. בשל הלחץ על הדלתות והחשש לחיי הלכודים, חילצנו אותם בזהירות רבה ובמהירות הנדרשת. המקצועיות והמהירות של לוחמי האש מנעו אסון כבד."
הלימודים במוסדות חינוך חב"ד בנים ותפנית כנראה יתקיימו מחר כרגיל

הלימודים במוסדות חינוך חב"ד בנים ותפנית כנראה יתקיימו מחר כרגיל

ההדעה הסופית תתקבל רק במשך הלילה לאחר תיעוד משלים שיועבר למינהל הבטיחות כי הליקויים תוקנו או טופלו. בשעה הזאת הקבלן עדיין עסוק בתיקון והשלמה כל הליקויים. בבית הספר אופטימיים. יש להביא בחשבון שהפתיחה כנראה תהי' באיחור של שעה או מספר שעות.
זלזול עד כדי הפקרות: שני מוסדות חינוך יושבתו בעיר ביום ראשון הקרוב

זלזול עד כדי הפקרות: שני מוסדות חינוך יושבתו בעיר ביום ראשון הקרוב

מדובר בבי"ס חב"ד בנים ואגף בבי"ס תפנית בנות (חינוך מיוחד) עם למעלה מ-320 תלמידים ותלמידות. משרד החינוך התרה לפני עשרה ימים והליקויים לא תוקנו, בשל כך הורה משרד החינוך על סגירת שני המוסדות הנ"ל. על העירייה מוטלת החובה למצוא אתרים חלופיים. לפי ההורים לא נתקבלה כל הודעה מטעם העירייה ועל כן ההשבתה תפרוץ ביום ראשון.
נגישותהפעלת נגישות
X  סגירה
  • ניווט במקלדתניווט במקלדת
  • מצב שחור - לבןמצב שחור - לבן
  • קביעת ניגודיותקביעת ניגודיות
    גבוהה
    נמוכה
    ביטול
  • גודל הטקסטיםגודל הטקסטים
    +
    -
    ביטול
  • גופן קריאגופן קריא
  • הגדלת האתרהגדלת האתר
  • תיאור בולט לתמונותתיאור בולט לתמונות
  • הדגשת כותרותהדגשת כותרות
  • שינוי סמן העכברשינוי סמן העכבר
    ביטול
  • כיבוי הבהוביםכיבוי הבהובים
  • התאמת קריאההתאמת קריאה
סקריפט נגישות: ESN